Jubileums hopprenn

Vallset IL feiret 125 år med hopprenn

4. mars 1894 ble Vallset idrettslag stiftet og samme dag ble det arrangert hopprenn i Skåråsbakken. Nøyaktig 125 år senere møttes barn og voksne fra hele kommunen, samt noen fra nabokommunene, for å feire den spreke jubilanten med hopprenn og fest. 57 deltakere var påmeldt og det frammøtte publikummet fikk se mange lange hopp og pene nedslag.

Det hele ble innledet med litt hopphistorie av Trond Bysveen, før Joar Hagen overtok ordet. Han var på plass for å overrekke Hein Sigurds minnepremie til en intetanende og overrasket Trond. Til stor applaus mottok han beviset på at han er en ildsjel innen hoppsporten og har lagt ned timevis med uvurderlig innsats gjennom en årrekke.

Stor applaus og mye liv var det også når deltakerne kom marsjerende inn og opp til hoppbakken, oppstilt klubbvis. Samtlige hoppere så ut til å kose seg, publikum fikk god underholdning og stemningen var på topp. Etter endt hopprenn var det servering og premieutdeling inne på klubbhuset, i tillegg til at ordføreren og representanter fra HSK og NIF sa noen velvalgte ord.

Alt i alt en vellykket kveld som vi i Hoppgruppa lever lenge på!

På vegne av Hoppgruppa; tusen takk for oppmøtet – og gratulerer til dere alle med 125 år aktiv idrett!

Hovedsponsor

Hovedsponsorer

Hovedsponsor

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift