Norway Cup

Vallset/Åsbygda jenter-2005 deltok på årets Norway Cup

Vallset IL var representert på Ekebergsletta og Norway Cup i år også. I år var det 2005-jentene sin tur til å reise på Norway Cup. Etter en litt kronglete start mot Korsvoll, måtte det en liten snuoperasjon til for at jentene fikk økt selvtillit og smilet tilbake.
Snuoperasjonen kom med uavgjort 3-3 mot Fjellhamar.
Gruppespillet ble avsluttet med 2-1 seier mot puljevinneren Snøgg (Snøgg ble til slutt nr. 4 i cupen).
Med «kjæm du frå Vælz» rungende over Ekebergsletta, lave skuldre, og smilet tilbake…var jentene klare for B-sluttspillet.
32 delsfinale: 4-0 seier mot Seljord, 16 delsfinale: 1-0 seier mot Skjold, 8 delsfinale: 2-1 seier mot Gjelleråsen, reisen endte med 0-1 tap mot Heggedal i kvartfinalen (Heggedal vant til slutt B-finalen 5-1 mot Kolbu). Etter prestasjonene mot bl.a. Snøgg og Heggedal, konkluderer vi med at fotball er marginene sitt spill.
Foreldre og kjente er alle litt ydmyke og en smule stolte over hva jentene har lagt ned av innsats under årets høydepunkt!
Vi fikk bl.a. også med oss åpningsparaden med påfølgende åpningsshow, vi fikk besøk av Vidar Villa og gitarist/låtskriver Jonas Thomassen som klinte til med en unplugged konsert bare for Vallset gjengen! Jentene fikk også overvært kjendiskampen, tivoli, x-antall runder på sletta hvor det ikke så overraskende krydde av kjekke gutter ;-) Jentene fikk også en kjempefin omvisning på Oslo hovedbrannstasjon hvor en av de foresatte jobber, med påfølgende tur til Lindøya for et bad i fjorden.
2005-gjengen sender en stor takk til Vallset IL, Åsbygda IL, Gardermoen Elektro, PS Servicesenter AS, Bolleland (som også denne gangen serverte oss boller under cupen), Monter, Møbelringen og foreldregruppa som har gjort denne innholdsrike uken det er å delta på Norway Cup mulig. En stor takk til Elin S, Astrid, Gry og Kristin W som delte rom med jentene på 4 stjerners hotell/Bryn Skole ;-) Og til team Skjerpingstad / Dyreng for draktvask.
Med bagasjen full av inntrykk, minner og totalt 8 spilte kamper, har jentene fått en fin oppkjøring og er definitivt klare for høstsesongen 2018.

Hovedsponsor

Hovedsponsorer

Hovedsponsor

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift