Vallset IL

Klubben

Klubben
RELATERTE NYHETER
Stor dugnadsvilje

Velkommen til Vallset Idrettslag!

Vallset ligger i Stange kommune og har ca 2000 innbyggere. Vallset idrettslag ble stiftet 4 mars 1894, og har rundt 250 aktive barn, unge og voksne. Idrettslaget driftes i form av 100 % dugnadsinnsats og kan tilby sine medlemmer tilbud i ski, hopp, fotball og idrettsskole.

Vallset Idrettslag er en breddeklubb og har over lengre tid tatt steg for steg, og fått til et fint langrennsanlegg med 1, 2 og 3 km sløyfe, samt et fotballanlegg bestående av en ballbinge, kunstgressbane og en naturgressbane. I 2016 fikk hoppgruppa på plass en K8 helårs hoppbakke. Beliggenhet er ved siden av det nye klubbhuset på Råsunda. Intensjonen med helårsbakken er å opprettholde et tilbud til dagens hoppere, samt en enestående mulighet til å rekruttere nye unge lovende innen hoppsporten. Utover de mange unge fotballagene har Vallset idrettslag også i de senere år klart å bygge opp flere 7`er lag, 9`er lag og 11`er lag helt opp til seniornivå for både herrer og damer.

Frem til 2016/2017 har ikke klubben hatt garderobefasiliteter å tilby besøkende eller våre egne lag. Vi har heller ikke hatt sanitæranlegg å tilby besøkende eller våre egne ved kamp/treningssituasjon. I løpet av 2016 ble dette historie. Vallset Idrettslag har fått bygget nytt klubbhus og vil ta dette i bruk i løpet av året 2017. Det nye klubbhuset med garderober, sanitæranlegg, vaskerom, materialrom samt kiosk i underetasjen og kontorer / møterom, kjøkken og en sal i hovedetasjen vil bl.a. bli brukt til samlinger av unger etter treninger, møter og utleie til div. tilstelninger, bare for å nevne noe.

Vallset Idrettslag Postadresse og besøksadresse: Nordlundvegen 2, 2330 Vallset | Telefon: 959 65 214 | Orgnr. 971 420 030

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.vallset.no

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Vallset Idrettslag. Bilder fra bildegalleriet kan ikke benyttes uten avtale.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift